Vier generaties later
De passie en toewijding van haar zoon , Constant “Stan “ Van Beemen , heeft ervoor gezorgd dat het ijssalon in Deurne bleef groeien en sindsdien drie naast elkaar liggende woningen omvat. Hij heeft een blijvende stempel gedrukt op het verdere succes van de “Pinguin.
Zoveel jaren later wordt de familietraditie nog steeds voortgezet, zij het met een moderne twist. Nieuwe technieken zijn geïntroduceerd, maar er wordt nog steeds met respect gewerkt volgens de originele recepten en methoden uit de tijd van toen.
Begonnen in Deurne
100% ambacht met verse, lokale producten. Dat is waar ijssalon Pinguïn al bijna 100 jaar voor staat. Een enthousiast team onder leiding van mama Carine, winnares van de Zilveren Glimlach in 2016 en de Lifetime Achievment Award in 2023, verwelkomt je hartelijk in een mooi ingericht ijssalon in Deurne, vlakbij het provinciaal domein Rivierenhof.
Vandaag ook in Wijnegem
Ondertussen heeft de volgende generatie zich volledig ingewerkt en zijn ze begonnen aan nieuwe uitdagingen voor de toekomst. Zo begonnen ze eerst met een pop-up op het Marktplein in Wijnegem, wat uiteindelijk heeft geleid tot een nieuwe, tweede vestiging van Ijssalon Pinguin op het plein.
Niet enkel vers homemade ijs
Niet alleen ijsliefhebbers worden in ons ijssalon tot in de puntjes verzorgd. Naast ons ambachtelijk ijs bieden we ook een uitgebreid assortiment aan lekkernijen voor iedereen die zin heeft in iets anders. Geniet van versgebakken pannenkoeken en wafels, perfect voor een zoete traktatie. Daarnaast serveren we ovenverse broodjes, rijkelijk belegd, voor wie de voorkeur geeft aan een hartige hap. Ons gevarieerd aanbod zorgt ervoor dat er altijd iets naar ieders smaak is, waardoor elk bezoek aan ons ijssalon een heerlijke ervaring wordt.
Onze missie
Onze voortdurende drijfveer is altijd geweest om onze gasten een eerlijk en smakelijk product te bieden. We bereiden alles op een traditionele, ambachtelijke manier en gebruiken alleen verse ingrediënten van de dag. Met trots op ons vakmanschap geven we onze gasten op deze manier een deel van de vreugde en voldoening mee die wij zelf ervaren.